Operación Solete 2020

Compartim l’estiu a Roquetes! 
de l'11 de juliol al 29 d’agost 2020


ATENCIÓ: Activitats al juliol cancel·lades


Davant les noves recomanacions del Departament de Salut per evitar la propagació de la COVID-19, us comuniquem amb tristesa, que les activitats programades pel mes de juliol queden anul·lades.


Treballarem per reprendre la programació al mes d'agost.


Consulteu el calendari per realitzar la preinscripció de totes aquelles propostes que sí es puguin realitzar en aquell període.


El Solete tornarà a escalfar-nos en un altre moment, amb més intensitat si cal, acompanyant-nos amb il·lusió en les activitats que decidim realitzar  entre totes i tots.


 A Les Roquetes surt el sol de nou, un sol que ens convida a compartir estones a les nostres places i carrers ... passejant, fent tallers familiars, escoltant històries, mirant pel·lícules o jugant. 

Arriba la Operación Solete i, com cada any, entitats, veïns i veïnes i serveis volem que us bronzegeu al "caloret" que proporcionen les activitats que realitzem entre tots i totes. 

Tot estarà preparat per a que sigui segur assistir, no us amoïneu ... només caldrà que vingueu a passar una bona estona en comunitat, ah! i porteu la vostra mascareta. 

I recordeu! si us trobeu malament o heu estat en contacte amb una persona amb COVID en els últims 15 dies, quedeu-vos a casa, cuidem-nos entre totes!

Comentaris

Publicacions populars